Bliv klogere på din tryksag

Tryksager er en hel verden i sig selv. En verden, som jeg gerne vil byde dig velkommen i – på en let forståelig måde. Scroll ned, og bliv inspireret til hvordan du kan bruge tryksager som et aktivt og kreativt element i din markedsføring.

Lyreco Supplier Exhibition

Dit event eller messe kan blive bæredygtig

Alle medarbejderne var vildt begejstret, da de fik udleveret denne taske, som er lavet af genbrugsplast. Den erstatter alle de poser og goodiebags, som de normalt har fået på deres årlige interne leverandørmesse.

Kvalitet

Hvad vejer tryksagen?

Hvorfor er det vigtigt, at vide hvad tryksagen vejer? Jo, altså hvis du skal sende tryksagen ud til kunder er vægten interessant når du har brug for at kigge på prisen for portoen. Det er superærgeligt at skære ind til benet, og vælge ned ad, hvis det samtidig er med til at gøre tryksagen lidt […]

Tidligere projekt

Julemærkefonden – Et godt samarbejde styrker din forretning

Synes du bedst om et leverandør/kunde forhold, hvor det er tydeligt, at du som kunde bestemmer hvad der skal laves? Hvordan det skal laves, og hvornår det skal laves?

Tidligere projekt

amesto – en anderledes julegave

Kunden var ked af at dukke op med de lilla metalkasser fra Quality Street, så kunne vi på nogen måde lave en løsning?

Godt at vide

Brug etiketter der skiller sig ud

Bruger du etiketter i din markedsføring? Det håber jeg! Og hvis du ikke gør, får du her en række ideer til hvordan du kan skabe mersalg ved at vælge etiket som markedsføringskanal.

Tidligere projekt

bæredygtigt behøver ikke være kedeligt

Tænker du at bæredygtige grafiske løsninger er dyrere, besværlige og mere kedelige? Det synes eventbureauet, Event Republic ikke.

Hvordan bliver du mere

bæredygtig i dine grafiske produktioner?

Oplever du, at dine kunder og du selv tænker og taler mere om at være bæredygtig? Det gør jeg. Men jeg tror ikke det er en trend.

Sådan får du styr på

bæredygtige tryksager

Tænker du bæredygtighed ind i dine marketingsmaterialer? Det er vigtigt at vi alle værner om miljøet, og med bæredygtige løsninger så kan du være med til at gøre en forskel.

Hvem er du?

Hvad branding kan gøre for din virksomhed

Hvorfor er det vigtigt for dig, og dine kunder at bruge brandingmaterialer? Og er det overhovedet nødvendigt, kan de ikke bare kigge på hjemmeside? Næ nej, du får så meget tilbage, når du brander dig selv, og dine kunder. Du kan gøre det med enkel ting, eller du kan give den fuld gas. Det er […]

Sådan vælger du det rigtige trykkeri
Det bedste kompromis

sådan får du kvalitet og hurtig levering – til den rigtige pris

Hvilke trykkeri skal du vælge? Godt spørgsmål. Der er mange trykkerier, og de vil allesammen rigtig gerne have dig som kunde. Så hvordan vælger du det rigtige trykkeri?

Direct Mail udsendelse G4S
For marketing

Direct mail og segmentering

Hvordan kontakter dine kunder DIG? Og hvordan kontakter DU dine kunder? – ser og hører de dig? Hvis ikke, skal du måske overveje at prøve en anderledes form for markedsføring

Tidligere projekt

workz – ikke alle produktioner er tryksager

Alle de ting som skal bruges til Workz’s spil er specialfremstillet, de kan ikke kopieres, og er alle i en meget høj kvalitet

Tidligere projekt

Bang & Olufsen

Har en stort anerkendt virksomhed brug for hjælp til grafisk produktion? JA, og de er heldigvis ikke bange for at spørge efter hjælp.

Tidligere projekt

Hele Danmark fejrer Kronprinsen

“Karin, hvordan får vi 1.000 mennesker til at finde tilbage til deres bus, på en mørk parkeringsplads?”

Tryksager i høj kvalitet
Når du arbejder med

Marketing eller events

Søger du inspiration til dit næste event? Eller mangler du et trykkeri som kan løse alle dine opgaver? Drømmer du om, at levering til tiden, er en selvfølge, og at service kan mærkes?

Når du arbejder som

grafiker eller AD’er

Har du også lyst til at bruge papir på en kreativ måde, og ser du nogle gange en tryksag hvor du ønsker at lave noget lige så lækkert? Det skal du da også!

Godt at vide

De 5 største faldgruber din tryksag kan falde i

Ønsker du ikke at få de samme fejl som mange oplever på deres tryksag, kan du her læse og få hjælp til at undgå de mest almindelige fejl i tryksagsproduktion.

Sådan vælger du det rigtige papir til din tryksag
Kvalitet & udtryk

Hvordan vælger jeg det rigtige papir til min tryksag?

Er det en kunst at vælge det rigtige papir? Ja, på en måde, for kender vi ikke alle det at få en brochure i hånden som er for lækker. Og er det ikke bare det du ønsker alle dine tryksager kan? Skabe en WOW effekt!

Gode ideer til dit releaseparty

11 ting der gør dit event ekstra populært

Sådan skaber du et lækkert event, så alle taler om det. Skal dine dine kunder have en ekstraordinær oplevelse til dit event? Så må du også gøre noget ekstra. Det behøver hverken at være dyrt eller tidskrævende.

Visitkort med guld og effekter
Er det dyrt

At få mine visitkort til at skille sig ud – hvordan gør jeg det?

Er det total yt med visitkort? Det er der forskellige holdninger til, men hvis du besluttet dig for, at du gerne vil have et visitkort, så skal du da vælge, at få et som også bliver husket!