bæredygtige tasker til event, messe eller konference
Lyreco Supplier Exhibition

Dit event eller messe kan blive bæredygtig

Alle medarbejderne, på Lyreco’s Supplier Exhibition var vildt begejstret, da de fik udleveret denne taske, som er lavet af genbrugsplast. Den erstatter alle de poser og goodiebags, som de normalt har fået på deres årlige interne leverandørmesse.

Efter messen, er den set blive brugt igen og igen, som indkøbstaske, til de tomme flasker eller bare som en dejlig stor taske. Udgiften til tasken, er meget mindre, end alle de poser, der normalt bliver trykt til messen, som bliver brugt én gang, for derefter at blive smidt ud.

Det er Event Republic som har stået for ideen til disse messetasker til Lyreco. De er virkelige fede, og de er blevet taget så godt imod. Både at Lyreco’s medarbejder, og de storkunder som også var med på messen.


De besøgende på Lyreco’s Supploer Exhibition siger:

”Tasken er rigtig fin og god at bruge. Hjemme hos mig blev den “nappet” af teenage-datteren, som nu bruger den som skoletaske.”
– Lars

”Tasken er super anvendelig efterfølgende – det var absolut en god idé og et rigtig fedt design.”
– Maja

”Enig den anvendes flere gange i ugen ??”
– Tommy

”Ja det er en kanon taske – jeg er rigtig glad for min.”
– Camilla

“Very useful. I use it for my pantflaskor”
– Jan


Bæredygtighed på dagsordenen

Event Republic er virkelig gode til, at få deres kunder til, at vælge mere bæredygtige løsninger. Eventbureauet har knækket koden, at det ikke behøver at være dyrere, at vælge miljørigtigt og mere bæredygtigt.
Event Republic arbejder fokuseret på, at finde løsninger til deres kunder, som giver bæredygtighed. Event Republic er dygtige til at finde løsninger, som helt klart giver merværdi, både for deres kunde, arrangører og deltagerne.

Det behøver ikke være dyrere at vælge bæredygtigt

Du kan bruge det samme tryk, og blot ændre farverne, så får du virkelig masser af forskellige looks. Prisen bliver ikke meget dyrere, da det kun er farveskift du skal betale for, og ikke nye klicheer og ekstra opstarter.

Har du også brug for at være mere bæredygtig, så er denne filttaske en rigtig god ide, den kan laves så den passer til dit behov.
Lad dine samarbejdspartnere være medsponsorer, mod til gengæld at få deres logo trykt på tasken. Det vil også give dem en mulighed for dig og dine kunder at promovere at I også har fokus på miljø og bæredygtighed.

Hvad koster det?

Ved et antal på 2000 stk., er det muligt at få denne lækre taske til en pris lavere end kr. 35,- pr. stk. – produktionstid vil være 10 uger.

Hvis det lyder interessant så er det bare at sende mig en mail på ka@theprintpeople.dk

Jeg hjælper dig gerne med, at træffe de meste bæredygtige valg, til dine grafiske produktioner.

Med venlig hilsen

Karin Holt Hass Andersen

– din uvildige tryksagsekspert


Kreative og anderledes tryksager
Godt at vide

De 5 største faldgruber din tryksag kan falde i

Ønsker du ikke at få de samme fejl som mange oplever på deres tryksag, kan du her læse og få hjælp til at undgå de mest almindelige fejl i tryksagsproduktion.

Karin Holt Hass Andersen, Din tryksagsekspert The Print People
En ekstra ressource

Hvad er dine fordele ved at handle hos en uvildig tryksagsekspert?

Har du overhovedet brug for en tryksagsekspert? Og hvad betyder uvildighed når du gør dit grafiske indkøb? Det betyder faktisk mere end du tror!