Karin Holt Hass Andersen

Skal vi mødes og snakke tryksager?

Lad os tage et uforpligtende møde. Når mødet er forbi, har du en tryksagsekspert du kan spørge om alt, og du har stensikkert fået inspiration og masser af værktøjer, til at løse dine grafiske produktioner – alt sammen er gratis og uforpligtende.

The Print People er mig, Karin Holt Hass Andersen.
Min ekspertviden har jeg samlet efter et utal af grafiske produktioner. I over 30 år har jeg suget viden til mig, og jeg er af natur nysgerrig og elsker når det bliver teknisk.

For 5 år siden grundlagde jeg The Print People, fordi jeg mødte rigtig mange kunder, som ønskede hjælp til grafisk produktion, specielt når det bliver lidt sværere end online bestilling af en flyer eller et hæfte. Min baggrund er litograf, grafisk software specialist, bureaupige, og på trykkeri. Jeg er vild med papir, så du må gerne kalde mig papirnørd.

Min passion for papir, og min viden indenfor, den mere tekniske del, af grafiske produktion, giver mine kunder en masse fordele. Du er velkommen til at være med.

Min spidskompetence er direct mail, som kræver en stor viden om data og segmentering. Alle mine kunder får glæde af min erfaring. Min passion for papir gør nemlig at de kommer igen, fordi de lige får det ekstra til deres tryksager.

Kontorindretning

Når vi mødes får du:

  • Inspiration til dit projekt

  • Hjælp til produktionsplanlægning

  • Adgang til inspirationsnetværk

  • Papirmanualen: TPP-viften

TPP-viften – din egen papirkollektion med indbygget specialeffekter!

TPP-viften bruger du, når du i fremtiden skal vælge papirtype, blindpræg, guldtryk, kachering og meget mere.
Viften er et super værktøj til dine grafiske produktioner. Du bruger den nemlig til at visualisere overfor din kunde, chef eller kollega, hvordan det endelige resultat kommer til at se ud.


Vil du bestille TPP-viften og booke et møde med mig?

Så udfyld dine kontakt-info herunder, og jeg vender tilbage til dig for at aftale et møde – hos dig eller mig.


Når du udfylder din mail, siger du samtidig ja tak til at jeg må sende dig mails med inspiration til dine tryksager, vigtige artikler, samt mulighed for ekstra gode aftaler. Hvis du ikke ønsker dette, kan du istedet kontakte mig direkte på ka@theprintpeople.dk for at booke dit møde.

Jeg glæder mig til at nørde med dine tryksager…

Med venlig hilsen

Karin Holt Hass Andersen

– din uvildige tryksagsekspert