Sådan vælger du det rigtige trykkeri
Det bedste kompromis

sådan får du kvalitet og hurtig levering – til den rigtige pris

Hvilke trykkeri skal du vælge? Godt spørgsmål. Der er mange trykkerier, og de vil allesammen rigtig gerne have dig som kunde. Så hvordan vælger du det rigtige trykkeri?

Lad mig hjælpe dig med at finde ud af det. Du kan starte med at lave en prioritering. Er det hurtig levering, er det kvalitet, eller er det prisen som er afgørende for dig, eller en kombination af de 3?

Pris, kvalitet, levering TPP

Hurtig levering

Med hurtig levering, og her taler vi levering fra dag til dag, så skal du vælge et trykkeri tæt på dig selv. Når først dine fine tryksager bliver pakket og sendt med post eller kurer, så overlades de til 3. part, og du kan være uheldig at dine tryksager ikke kommer frem til tiden. Det er hverken din eller trykkeriet skyld, og rigtig kedeligt, for det bidrager ikke til jeres gode samarbejde. Alle bliver frusteret. Så vælg et trykkeri tæt på, når du har brug for hurtig levering.

Det tager tid. Ja, grafiske produktion er ikke noget som er en hyldevare, det er ikke som at købe blyanter eller andet som allerede er produceret. Alle tryksager bliver lavet specifikt efter dine eller din kundes ønsker. Så grafiske produktion tager tid, og tid er også penge. Du kommer rigtig langt hvis du kan lave en rigtig trykklar PDF. Brug energi på at sætte dig ind i hvordan PDF’en skal laves, og når du har en opgave som er lidt speciel så spørg endelig trykkeriet. Der går alt for meget tid med frem og tilbage og få rettet filerne.

Her får du helt gratis jobsettings til In-design, som hjælper dig med at lave en perfekt trykklar PDF-fil:

Husk altid at få lagt ICC profil alt efter om du har valgt bestrøget eller ubestrøget papir.

 • Download coated ICC profil og uncoated ICC profil
 • Download coated jobsettings og uncoated jobsettings

 • Kvalitet

  Hvordan sikre du den bedste kvalitet? Jo, pris og kvalitet hænger sammen, også indenfor den grafiske trykverden. Alligevel er der rigtig mange andre faktorer, som du med fordel kan arbejde med, som kan give dig de bedste priser. Det kræver indsigt, og det tager tid, det kan være det værd, især når du arbejder med kampagner, store oplag, specialformater, tryksager med mange forskellige finish.

  vælg_det_rigtige_trykkeri2

  vælg det rigtige trykkeri


  Prisen

  Hver gang din tryksag skal i en produktionsmaskine, tager det tid, og koster penge. Så find et trykkeri, som inhouse har alle de maskiner, som din tryksag kræver. Det kan være med til at holde omkostningerne på transport mellem maskinerne nede. Husk, at mange trykkerier gerne vil fremstå, som en virksomhed der kan lave alle grafiske opgaver, så se lige på deres hjemmeside, efter deres liste af produktionsmaskiner, har de et fornuftigt udvalg af maskiner.

  De fleste trykkerier kører med en papirkvalitet som de kalder deres huskvalitet, så ved du allerede hvilken papirkvalitet du ønsker, så vælg et trykkeri som har det som huskvalitet, det giver dig de bedste priser på papiret. Ved større opgaver udgør papiret som oftest over 60 % af trykopgavens pris.


  Er du overvældet eller træt af, at tage alle disse beslutninger og har du brug for sparring? Så synes du skal tage fat i mig.

  Jeg giver dig gode råd og ideer, og står for den del af processen som du finder kedelig og besværlig.
  Brug hellere din tid på dine kunder, så sørger jeg for at du får de bedste tryksager ud fra dine behov. The Print People tilbyder dig grafisk produktion på det optimale udstyr – som er 100% egnet til din opgave og til den laveste pris. 
  Hos The Print People – får du de bedste tryksager hver gang!

  Uvildig tryksagsekspert


  Book et uforpligtende møde med mig og få TPP-viften – din egen papirkollektion

  Udfyld dine kontakt-info herunder, så vender jeg tilbage til dig for at aftale et møde – hos dig eller mig.


  Når du udfylder din mail, siger du samtidig ja tak til at jeg må sende dig mails med inspiration til dine tryksager, vigtige artikler, samt mulighed for ekstra gode aftaler. Hvis du ikke ønsker dette, kan du istedet kontakte mig direkte på ka@theprintpeople.dk for at booke dit møde.

  Jeg glæder mig til at nørde med dine tryksager…

  Med venlig hilsen

  Karin Holt Hass Andersen

  – din uvildige tryksagsekspert


  Kreative og anderledes tryksager
  Godt at vide

  De 5 største faldgruber din tryksag kan falde i

  Ønsker du ikke at få de samme fejl som mange oplever på deres tryksag, kan du her læse og få hjælp til at undgå de mest almindelige fejl i tryksagsproduktion.

  Karin Holt Hass Andersen, Din tryksagsekspert The Print People
  En ekstra ressource

  Hvad er dine fordele ved at handle hos en uvildig tryksagsekspert?

  Har du overhovedet brug for en tryksagsekspert? Og hvad betyder uvildighed når du gør dit grafiske indkøb? Det betyder faktisk mere end du tror!