Hele Danmark Fejrer Kronprinsen
Tidligere projekt

Hele Danmark fejrer Kronprinsen

“Karin, hvordan får vi 1.000 mennesker til at finde tilbage til deres bus, på en mørk parkeringsplads?”

Med kreativt og praktisk eventmateriale, kan du skille dig ud og skabe oplevelser for gæsterne. En opgave som jeg hjalp Eventually og DR med at løse, ved Kronprinsens 50 års fødselsdag i Royal Arena.

Tilbage i maj 2018 havde jeg fået til opgave, at finde på løsninger som skulle holde styr på 1000 P4 lyttere fra hele landet. De skulle ankomme i busser til et storslået koncertarrangement i Royal Arena. Gæsterne havde vundet billetter til arrangementet gennem Danmarks Radio P4, som ønskede at inviterer befolkningen på tværs af landet, for at hele Danmark kunne være med til at fejre Kronprinsen.

Hvordan sørger vi for, at deltagerne får en festlig dag?

På første møde med kunden brainstormede vi over hvordan vi skulle klæde P4’s lyttere på, så de fik en festlig dag. Med den korte tid der var til fødselsdagen kom der forskellige muligheder på bordet. Her blev der både tænkt i både:

  • Balloner
  • Flag
  • Kasketter
  • Nøglesnore
  • Klapvifter

Alle ideerne var gode, nogle dyrere end andre og tiden var knap. Vi skulle løse hvordan kommer gæsterne nemt kom tilbage til deres busser. De skulle finde den rigtig bus, den de ankom i. Samtidig skulle gæsterne nemt kunne finde tilbage til den rigtige bus som de ankom i. Det ville jo ikke være godt, hvis dem fra Esbjerg endte på Lolland. ?

Jeg fik ideen til skiltene, som skulle holdes af guider til arrangementet, og skitserede dem for kunden. Jeg testede og lavede et prøveskilt, hvor det viste sig, at det ville blive for vindfølsomt med det vandrette skilt. Så ALTID vigtigt lige at teste, det skal der være tid til.

Men hvordan skulle skiltet så være?

Grundet det gode vejr, blev opgaven udført hjemme på min terrasse med hjælp fra min mand. Det var vigtigt for mig, at der blev så få synlige samlinger på skiltet som muligt. Så jeg brugte klammer og limpistol til at fastgøre en batteridrevet lyskæde. Inspirationen til lyset på skiltet fik jeg, da jeg var med familien til WM i i Ishockey i Herning.

Custommade eventskilt

Vest & silikonearmbånd med logo

Udover skiltet, fandt jeg sammen med kunden frem til, at hver eventguide skulle have en vest på, og alle gæsterne skulle have en gave, et minde, i form af et fint armbånd.

Vesten skulle være i en tydelig farve inkl. broderi, så de var nemt for gæsterne at spotte og hjælpe til at guide de 1000 gæster sikkert hjem. Vi vidste ikke hvordan vejret ville blive, på dagen, derfor blev vestene lavet med hætte som kunne lynes af. Ligeledes valgte vi at få special produceret et rigtig fint armbånd med Kronprinsens logo på. Dette skulle gives til gæsterne, en gave, og være adgangsbilletten, når P4 lytterne skulle med bussen hjem igen.

Et armbånd som en souvenir, som jeg tror alle er glade for. Et godt minde om en festlig aften. Kunden var rigtig glad for skiltene, vestene og armbåndene. Med den korte deadline, fandt vi sammen frem til nogle fine og specielle løsninger til eventet, og resultat blev holdt indenfor kundens budget.

Eventmateriale, silikonearmbånd og logovest

Udtalelse fra guide:

“Som guide på dagen, havde jeg en rigtig god oplevelse med hele arrangementets forløb og glade gæster. Dagen startede med at vi fik de røde veste på, inden vi skulle byde gæsterne velkomne i de ankomne busser. Her blev der delt flag, information og armbånd ud til alle.

Efter ankomst var det tid til en bid mad, vi delte derfor vand og sandwich ud til gæsterne, på deres vej til Royal Arena. Her blev jeg endda adspurgt af en kvindelig gæst, om jeg havde lyst til at sælge min vest til hende efterfølgende.

Vi var med til at se første del af det storslåede koncertarrangement, inden vi skulle ned og finde vores lysende skilte frem. Da gæsterne i højt humør forlod Royal Arena, kunne de nemt finde tilbage til deres bus. De vidste at de blot skulle følge de røde skilte, med det korrekte busnummer.

Karins innovative og kreative løsninger til print på tøjet, skilte med lyskæder og trykte logo armbånd fungerede rigtig godt. Sammenhængen mellem de praktiske og samtidige fine løsninger, var med til at få gæsterne i stemning, skabe en oplevelse og føle sig ekstra velkomne til arrangementet.”

Rikke Rindom Jeppesen


Book et uforpligtende møde med mig og få TPP-viften – din egen papirkollektion

Udfyld dine kontakt-info herunder, så vender jeg tilbage til dig for at aftale et møde – hos dig eller mig.


Når du udfylder din mail, siger du samtidig ja tak til at jeg må sende dig mails med inspiration til dine tryksager, vigtige artikler, samt mulighed for ekstra gode aftaler. Hvis du ikke ønsker dette, kan du istedet kontakte mig direkte på ka@theprintpeople.dk for at booke dit møde.

Jeg glæder mig til at nørde med dine tryksager…

Med venlig hilsen

Karin Holt Hass Andersen

– din uvildige tryksagsekspert


Kreative og anderledes tryksager
Godt at vide

De 5 største faldgruber din tryksag kan falde i

Ønsker du ikke at få de samme fejl som mange oplever på deres tryksag, kan du her læse og få hjælp til at undgå de mest almindelige fejl i tryksagsproduktion.

Karin Holt Hass Andersen, Din tryksagsekspert The Print People
En ekstra ressource

Hvad er dine fordele ved at handle hos en uvildig tryksagsekspert?

Har du overhovedet brug for en tryksagsekspert? Og hvad betyder uvildighed når du gør dit grafiske indkøb? Det betyder faktisk mere end du tror!