Læringsspil i virksomheden
Tidligere projekt

workz – ikke alle produktioner er tryksager

Workz er meget anerkendt for deres innovative spil til virksomheder. Igennem brætspil som bl.a WALLBREAKERS®, STORY LINE™og BRIDGEBUILDERS®, har Workz vundet mange internationale priser.

Tilbage i 2009, bad Workz mig, hjælpe dem, med at udvikle nogle helt specielle materialer til deres mange spil. Spilmaterialerne er bl.a. en kæmpe spilleplade på 2 meter i diameter, pladen samles af 9 dele. Alle materialerne til et spil, skal kunne tages med rundt i verden. Workz skal kunne have deres spilmaterialer med i flyveren, når de deltager i messer, og giver demoer til internationale kunder.

Til det formål har jeg designet og udviklet en taske, som bliver specialsyet, den kan indeholde alle 9 plader, til spillet. Små akryl legetøjsbusser med 10 træbrikker i hver, i hver sin farve. Alle de ting som skal bruges til Workz’s spil er specialfremstillet, de kan ikke kopieres, og er alle i en meget høj kvalitet. Det giver Workz mulighed for, ikke kun at sælge deres viden og give facilitering af deres spil, også deres spilmaterialerne bliver solgt til partnere eller storkunder.

Se hvordan Arla bruger spillet Wallbreakers®:

Alt er specialudviklet og speciallavet i mange sprog

Spillet STORYLINE er et puslespil, hvor brikkerne skal kunne sættes sammen på kryds og tværs, det betyder at udskæring/udstansningen af puslebrikkerne skal være meget nøjagtige. Vi har været igennem en længere testfase for at komme frem til det helt rigtige materialevalg, et sæt prototyper blev fremstillet og kom igennem WORKZ kvalitetskontrol, hvor slid også bliver afprøvet.

Brikkerne til WallBreakers har lige præcis det høje niveau så når du sidder med en brik i hånden mærker du med det samme det stykke arbejde der er lagt i fremstillingen af hver brik.

Billederne er af træbrikker som bliver drejet, slebet, malet 3 gange, og til sidst får de en omgang pianolak.

Workz er utrolig glade for samarbejdet, for de ved at kvaliteten som jeg leverer hver gang er 100 % lige som de ønsker den skal være.

Hver år holder Workz en legedag, du kan deltage i den, hvis disse spil har din interesse. De er primært henvendt til HR chefen i en stor virksomhed som har brug for et spændende værktøj (spil) som på en rigtig fin måde kan flytte grænser, skabe nye relationer, synliggøre processen, og ændre adfærd.


Book et uforpligtende møde med mig og få TPP-viften – din egen papirkollektion

Udfyld dine kontakt-info herunder, så vender jeg tilbage til dig for at aftale et møde – hos dig eller mig.


Når du udfylder din mail, siger du samtidig ja tak til at jeg må sende dig mails med inspiration til dine tryksager, vigtige artikler, samt mulighed for ekstra gode aftaler. Hvis du ikke ønsker dette, kan du istedet kontakte mig direkte på ka@theprintpeople.dk for at booke dit møde.

Jeg glæder mig til at nørde med dine tryksager…

Med venlig hilsen

Karin Holt Hass Andersen

– din uvildige tryksagsekspert


Kreative og anderledes tryksager
Godt at vide

De 5 største faldgruber din tryksag kan falde i

Ønsker du ikke at få de samme fejl som mange oplever på deres tryksag, kan du her læse og få hjælp til at undgå de mest almindelige fejl i tryksagsproduktion.

Karin Holt Hass Andersen, Din tryksagsekspert The Print People
En ekstra ressource

Hvad er dine fordele ved at handle hos en uvildig tryksagsekspert?

Har du overhovedet brug for en tryksagsekspert? Og hvad betyder uvildighed når du gør dit grafiske indkøb? Det betyder faktisk mere end du tror!