Hjælp til tryksager
Tidligere projekt

Julemærkefonden – Et godt samarbejde styrker din forretning

Synes du bedst om et leverandør/kunde forhold, hvor det er tydeligt, at du som kunde bestemmer hvad der skal laves? Hvordan det skal laves, og hvornår det skal laves?
Eller – er du mere komfortabel i samarbejdsmodellen, hvor både du og din samarbejdspartner byder ind, og I sammen finder de rigtige løsninger for dig og dine kunder?

Jeg er helt sikker tilhænger, og fortaler for samarbejdsmodellen. Og det er mine kunder også.

En af The Print People’s kunder, Lise-Lotte Ehrenreich fra Julemærkefonden, er blevet interviewet af fagbladet Print&Medier, i marts 2019, om lige netop vores fine samarbejde.

”Vi oplever vi har brug for mere grafisk produktion, og det kommer også til at betyde mere diversitet i produkterne. Efterhånden som fundraiserne får udpeget nye målgrupper og skabt forskellige kampagner, vil der også opstå behov for nye grafiske løsninger. Den umiddelbare løsning vil være at bede flere trykkerier om, at komme med forslag, og det gør de da også, men som Lise-Lotte Ehrenreich siger:


”Vi får endnu mere brug for ekstern ekspertise med henblik på at guide os igennem til de rigtige løsninger, til de rigtige priser”


Når vi står og skal finde nye løsninger, eller har brug for at få udført en opgave superhurtigt, så har vi altså stor glæde af samarbejdet med tryksagseksperten Karin Andersen fra The Print People. Hun har et enormt netværk i både ind- og udland, et mangeårigt kendskab til branchen og grafiske produkter, og som det vigtigst en stor lidenskab for grafisk produktion. Vi er i trygge hænder, og Karin hejser flaget, hvis der er noget vi kan gøre bedre.

En tryksagsekspert løfter den opgave som vi ikke selv kan påtage os, The Print People, Karin kan også kaldes en broker.

Vi har ganske enkelt ikke ressourcerne til at undersøge markedet selv. Karin har det overblik, vi ikke selv har, og når jeg f.eks siger at en sag haster, så undersøger hun de tryktids- og prismæssige muligheder der er, for os. Det kan være at hun kan få det lavet til i morgen til en rimelig pris, og hvis vi kan vente to dage, så kan jeg få en rigtig rigtig god pris. Karin har i det hele taget evne til at byde ind med løsninger, også på
de ting vi ikke engang har overvejet selv. Det er forfriskende.


Søger du en uvildig tryksagsekpert som du kan spørge om alt, så skal du ikke holde dig tilbage, du er meget velkommen til at kontakte mig, uforpligtende.

Med venlig hilsen

Karin Holt Hass Andersen

– din uvildige tryksagsekspert


Kreative og anderledes tryksager
Godt at vide

De 5 største faldgruber din tryksag kan falde i

Ønsker du ikke at få de samme fejl som mange oplever på deres tryksag, kan du her læse og få hjælp til at undgå de mest almindelige fejl i tryksagsproduktion.

Karin Holt Hass Andersen, Din tryksagsekspert The Print People
En ekstra ressource

Hvad er dine fordele ved at handle hos en uvildig tryksagsekspert?

Har du overhovedet brug for en tryksagsekspert? Og hvad betyder uvildighed når du gør dit grafiske indkøb? Det betyder faktisk mere end du tror!