Sådan får du styr på dine tryksager
Godt at vide

Bliv superindkøber af tryksager, når du har læst disse 4 tips


  1. Vær i god tid
  2. Trykkerier arbejder ofte med 2 prisniveauer, alt efter om det er en hastesag, eller om den kan laves indenfor normalt produktionstid.


  3. Planlægning
  4. Du kan med fordel forbooke din opgave ind hos Trykkeriet. Derved kan du faktisk minimere leveringstiden, fordi din opgave kommer ind i Trykkeriets planlægning. Du skal til gengæld overholde deadline for aflevering af din trykfil, deadline får du af Trykkeriet.


  5. Bedre priser
  6. Du kan få bedre priser på mange måder, en måde er, at vælge et standard papir. Det gør ikke ikke din tryksag ekstraordinær, hvilke hellere ikke er nødvendig hver gang.


  7. Perfekt trykfil
  8. Lær dig selv, eller få hjælp til, at lave en teknisk korrekt trykfil. Hvis der er for meget frem og tilbage, for at få trykfilen til at blive korrekt, så tager det din tid. Og Trykkeriet ender med, at tage penge for at hjælpe dig.
    (Måske du ikke ser udgiften for Trykkeriets hjælp på fakturaen, men bare rolig, det er med i prisen. ?)

Med venlig hilsen

Karin Holt Hass Andersen

– din uvildige tryksagsekspert


Kreative og anderledes tryksager
Godt at vide

De 5 største faldgruber din tryksag kan falde i

Ønsker du ikke at få de samme fejl som mange oplever på deres tryksag, kan du her læse og få hjælp til at undgå de mest almindelige fejl i tryksagsproduktion.

Karin Holt Hass Andersen, Din tryksagsekspert The Print People
En ekstra ressource

Hvad er dine fordele ved at handle hos en uvildig tryksagsekspert?

Har du overhovedet brug for en tryksagsekspert? Og hvad betyder uvildighed når du gør dit grafiske indkøb? Det betyder faktisk mere end du tror!