Bæredygtigt papir til din tryksag
Miljø & genbrug

Er genbrugspapir bedre end nyt papir?

At genbruge er det rigtige at gøre. I Danmark er vi rigtig gode til at indsamle og genbruge papir. Fakta er at papir kan genbruges op til 25 gange.

Det er omfattende, at indsamle papir til genbrug. Ikke alt papir kan genbruges, f.eks papir med meget trykfarve på, eller papir som har været i forbindelse med fødevare, kan ikke genbruges.
Vi producerer rigtig meget papir i Norden. Fakta er, at 44 % af Europa’s lande er dækket af skov. Vi planter to nye træer, hver gang vi fælder et træ.

Træer med en levetid over 15 år holder op med at Co2 neutralisere luften. Det er derfor, en fordel, for vores klima, at vi sørger for at få skovet og plantet nyt.
Så hvidt papir er lige så bæredygtigt som 100 % genbrugspapir, så længe vi sørger for, at forarbejdningen fra træ til papir foregår miljømæssigt korrekt.

Når du bestiller en tryksag, kan du sikre dig en bæredygtig produktion ved, at bruge de miljømærker der findes. Kontakt mig for at blive klogere på miljømærkeringer og dine muligheder.

Med venlig hilsen

Karin Holt Hass Andersen

– din uvildige tryksagsekspert


Kreative og anderledes tryksager
Godt at vide

De 5 største faldgruber din tryksag kan falde i

Ønsker du ikke at få de samme fejl som mange oplever på deres tryksag, kan du her læse og få hjælp til at undgå de mest almindelige fejl i tryksagsproduktion.

Karin Holt Hass Andersen, Din tryksagsekspert The Print People
En ekstra ressource

Hvad er dine fordele ved at handle hos en uvildig tryksagsekspert?

Har du overhovedet brug for en tryksagsekspert? Og hvad betyder uvildighed når du gør dit grafiske indkøb? Det betyder faktisk mere end du tror!