Kreative og anderledes tryksager
Godt at vide

De 5 største faldgruber din tryksag kan falde i

Ønsker du ikke at få de samme fejl som mange oplever på deres tryksag, kan du her læse og få hjælp til at undgå de mest almindelige fejl i tryksagsproduktion.

Tørretid

Hvis ikke trykfarven får tid nok til at suge ind i papiret så kan du få afsmitning.

Det kan undgås ved at vælge det rigtige papir og evt. komme lak på. Men hvis du ønsker det ubestrøget udtryk er det vigtigt at din trykfil bliver lavet korrekt, og du bruger ICC profil som er med til at sørge for at der ikke kommer for meget farve på papiret.

Falseteknikker

Dit valg af papir kan sætte begrænsninger for hvordan du kan false papiret.

Du kan være sikker på at digitaltryk kan give dig store problemer hvis ikke du har tænkt ind i dit layout hvor du har farve og hvor du vil false. Sørg endelig for at lave en falseprøve, den afslører mange gange hvad du kan få af udfordringer.

Papirets egenskaber

Valg af det rigtige papir er med til at gøre din tryksag spændende.

Et er hvordan papiret er når du kigger og mærker på det i en prøvemappen, hvordan bliver det når dit artwork kommer på. Forsvinder oplevelsen? Et prøvetryk kan være løsningen, få en prøve på noget andre har lavet på samme papir.

Se her hvordan tykkelse (bulken) på papiret kan gøre en forskel. Samme antal sider, samme gramvægt, men forskellig bulk (tykkelse) på papiret giver din bog oplevelsen af om den er tung eller let.

Trykfilens opbygning

Her er en al afgørende mulighed for at du kan flytte din tryksag fra lækker til super fantastisk ekstra nice.

Du kan få masser af hjælp til optimere dit materiale, gør endelig brug af ICC profil, få hjælp til at forstå papiret egenskab og hvad det kan, og hvad det ikke kan.

Tidspres

Når der er for lidt tid til den ønsket produktion.

Er alle dine grafiske produktioner hastesager eller oplever du at du har for lidt tid til at gå i dybden med mulighederne.


Book et uforpligtende møde med mig og få TPP-viften – din egen papirkollektion

Udfyld dine kontakt-info herunder, så vender jeg tilbage til dig for at aftale et møde – hos dig eller mig.


Når du udfylder din mail, siger du samtidig ja tak til at jeg må sende dig mails med inspiration til dine tryksager, vigtige artikler, samt mulighed for ekstra gode aftaler. Hvis du ikke ønsker dette, kan du istedet kontakte mig direkte på ka@theprintpeople.dk for at booke dit møde.

Jeg glæder mig til at nørde med dine tryksager…

Med venlig hilsen

Karin Holt Hass Andersen

– din uvildige tryksagsekspert


Kreative og anderledes tryksager
Godt at vide

De 5 største faldgruber din tryksag kan falde i

Ønsker du ikke at få de samme fejl som mange oplever på deres tryksag, kan du her læse og få hjælp til at undgå de mest almindelige fejl i tryksagsproduktion.

Karin Holt Hass Andersen, Din tryksagsekspert The Print People
En ekstra ressource

Hvad er dine fordele ved at handle hos en uvildig tryksagsekspert?

Har du overhovedet brug for en tryksagsekspert? Og hvad betyder uvildighed når du gør dit grafiske indkøb? Det betyder faktisk mere end du tror!