Karin Holt Hass Andersen, Din tryksagsekspert The Print People
En ekstra ressource

Hvad er dine fordele ved at handle hos en uvildig tryksagsekspert?

Har du overhovedet brug for en tryksagsekspert? Og hvad betyder uvildighed når du gør dit grafiske indkøb? Det betyder faktisk mere end du tror!

En uvildig ekspert har fokus på at indfri dine ønsker for en bedre grafisk trykproduktion. Og derfor får du:

  • bedre produktion
  • mere tid
  • højere kvalitet
  • bæredygtig og miljørigtig produktion
  • bedre pris
  • optimal distribution

En uvildig tryksagsekspert har ingen produktionsmaskiner der skal fyldes op, ingen agentur, ingen provision eller andre former for aftaler – og det kommer dig til gode.
Du får en forretning, som arbejder med at finde den optimale løsning på din produktion, hver gang.
Undgå at blive afhængig af en produktionsform eller maskine.
Få her fordelene ved, at have én kontaktperson, til alle dine produktioner, samtidig med du har adgang til et kæmpe netværk af trykkerier i ind- og udland.

Dine fordele kan være, at den erfaring som eksperten har, kan være med til at forudse f.eks. faldgruber, som der kan være mange af i grafiske produktioner. Små som store.
Mine kunder bliver dagligt reddet, for det er nemlig igennem det daglige arbejde med mange trykproduktioner, at netop du, får adgang til den uundværlige erfaring, jeg kan give dig.

Visitkort med guld og effekter


Hvordan får du den rigtige trykpris?

Viden inden for prisforhandling på grafisk produktion, gør at trykeksperten gennemskuer om de priser som trykkerierne giver, er konkurrencedygtige.

Regner trykkerierne på de samme specifikationer, men du oplever at du får meget forskellige priser?
Der er altid en forklaring – og faktisk er det ikke altid det billigste tilbud som er det rigtige for dig.

Forstil dig at du vil gerne lave en tryksag på ubestrøget papir, og du ved allerede, at der er sandsynlighed for afsmitning, jamen så er det yderste vigtigt, at du får kørt eller produceret din tryksag på en trykmaskine som har den rigtige tørrefunktion i trykmaskinen. Det kan godt være, at det bliver lidt dyre, men du er helt sikker på at undgå afsmitning.
Merprisen vil du helt sikkert gerne give for at få en fantastisk tryksag, ikke?

Tag imod den hjælp du kan få, så bliver dine tryksager ikke bare én i mængden, sørg for at din tryksag får lige præcis det liv den fortjener, og er født til. Tag imod gode råd, og lyt gerne til den erfaring andre har.


Højere kvalitet

Kender du det? Du får stukket en brochure i hånden på en messe, med det samme kan du mærke, at der ikke er tale om en masseproduceret tryksag, fra et af lavpristrykkerierne.

Dine fingre kan ikke lade være med at løbe over den rustikke overflade og du føler næsten en trang til at tage brochuren op til næsen og dufte til den. Den er bare så lækker, så nice, cool og fed. Det er helt sikkert fordi, der er brugt en ekspert inden for tryksagsproduktion.

Valg af det rigtige papir, har en ekstrem stor betydning for din kundes oplevelse af din tryksag, din kunde oplever din tryksag og dit budskab primært igennem øjne, næse og øre. Det grafiske udtryk, følelsen af papiret, lugten af trykfarve, og faktisk også lyden af papiret, som opstår når dit budskab har fysisk form af en f.eks en brochure.
I en online løsning har du kun din kunde med på øjne, og øre, ikke på lugt eller den 3-D effekt, som du får, når du sidder med et fysisk produkt i hånden.

Et samarbejde med tryksagseksperten allerede i idefasen, er med til, at du får endnu bedre og federe kreative løsninger. Bed om at få en papirdummy eller en prototype, så kan du nemmere forholde dig til det færdige resultat, og få evt. din kunde eller chef til at give noget feedback.

Miljørigtig tryksag – Kan jeg også få det?

Absolut – du kan også få en bæredygtig og miljørigtig produktion, og det behøver ikke gøre din tryksag dyrere.

Rigtig meget af det papir som bliver produceret til lager, er i dag allerede miljømærket, f.eks. FSC-mærket, så hvorfor ikke skilte med det, overfor dine kunder, at netop din tryksagsproduktion har fokus på miljøet. Der er masser af muligheder, Svanemærkning, FSC, CO2 neutral. Synliggør dit miljøengagement.


Hvad får du ud af at mødes med en tryksagsekspert?

Tag et møde uforpligtende møde med en tryksagsekspert og når mødet er forbi, har du stensikkert fået inspiration til at fortsætte eller forny din grafiske linje. Du får værktøjer til at løse en trykproduktion – Alt sammen gratis og uforpligtende.

Når du vælger at holde et møde med mig, The Print People, får du din egen papirkollektion med indbygget speciel effekter.
(TPP viften) som du bruger, når du fremad skal vælge papir og forædling, blindpræg, guldtryk, kachering osv. er et super værktøj til dine grafiske produktioner. Den kan bruges i dine kundemøder, og er rigtig god til at afstemme forventninger med.

På mødet får du:
PAPIRMANUALEN – TPP VIFTEN – billed af viften
INSPIRATION
HJÆLP TIL PRODUKTIONSPLANLÆGNING
ADGANG TIL INSPIRATIONSNETVÆRK

Uvildig tryksagsekspert


Book et uforpligtende møde med mig og få TPP-viften – din egen papirkollektion

Udfyld dine kontakt-info herunder, så vender jeg tilbage til dig for at aftale et møde – hos dig eller mig.


Når du udfylder din mail, siger du samtidig ja tak til at jeg må sende dig mails med inspiration til dine tryksager, vigtige artikler, samt mulighed for ekstra gode aftaler. Hvis du ikke ønsker dette, kan du istedet kontakte mig direkte på ka@theprintpeople.dk for at booke dit møde.

Jeg glæder mig til at nørde med dine tryksager…

Med venlig hilsen

Karin Holt Hass Andersen

– din uvildige tryksagsekspert


Kreative og anderledes tryksager
Godt at vide

De 5 største faldgruber din tryksag kan falde i

Ønsker du ikke at få de samme fejl som mange oplever på deres tryksag, kan du her læse og få hjælp til at undgå de mest almindelige fejl i tryksagsproduktion.

Karin Holt Hass Andersen, Din tryksagsekspert The Print People
En ekstra ressource

Hvad er dine fordele ved at handle hos en uvildig tryksagsekspert?

Har du overhovedet brug for en tryksagsekspert? Og hvad betyder uvildighed når du gør dit grafiske indkøb? Det betyder faktisk mere end du tror!