Kreative og anderledes tryksager
Når du arbejder som

grafiker eller AD’er

Har du også lyst til at bruge papir på en kreativ måde, og ser du nogle gange en tryksag hvor du ønsker at lave noget lige så lækkert? Det skal du da også.

Du får her inspiration, ser eksempler og hører om løsninger, hvor du kan sælge endnu mere til dine kunder. Du får alle de fordele, du som selvstændig grafiker har brug for. Det giver fordele for dine kunder.

  • Få TPP viften – et super fint papir-værktøj du kan bruge i dine kundemøder.
  • Få tips og trick til hvordan du nemmere får lavet de grafiske filer til tryk
  • Masser af inspiration og ideer til dine kunders tryksager, og hvordan du kan hjælpe dem med at få den høje kvalitet samtidig med at de sparer penge.

Book et uforpligtende møde med mig og få TPP-viften – din egen papirkollektion

Udfyld dine kontakt-info herunder, så vender jeg tilbage til dig for at aftale et møde – hos dig eller mig.


Når du udfylder din mail, siger du samtidig ja tak til at jeg må sende dig mails med inspiration til dine tryksager, vigtige artikler, samt mulighed for ekstra gode aftaler. Hvis du ikke ønsker dette, kan du istedet kontakte mig direkte på ka@theprintpeople.dk for at booke dit møde.

Jeg glæder mig til at nørde med dine tryksager…

Med venlig hilsen

Karin Holt Hass Andersen

– din uvildige tryksagsekspert


Tina - grafiker GraphiConfetti

Hvad siger andre om mig:

“Karin Holt Hass Andersen fra The Print People er en skarp købmand til at forhandle den gode pris på tryksager, en super sparringspartner der altid giver lige det ekstra.
I hendes hænder kan man trygt få projektkoordinering, faglig rådgivning, inspiration, og hjælp til input på specialopgaver, plus meget mere. Endnu en af dem i mit netværk, som er vand på min mølle og jeg kan anbefale at tage snak med, når du skal have produceret tryksager.
?”

– Tina Christoffersen, ejer GraphiConfetti, visuel branding& kommunikation


Kreative og anderledes tryksager
Godt at vide

De 5 største faldgruber din tryksag kan falde i

Ønsker du ikke at få de samme fejl som mange oplever på deres tryksag, kan du her læse og få hjælp til at undgå de mest almindelige fejl i tryksagsproduktion.

Karin Holt Hass Andersen, Din tryksagsekspert The Print People
En ekstra ressource

Hvad er dine fordele ved at handle hos en uvildig tryksagsekspert?

Har du overhovedet brug for en tryksagsekspert? Og hvad betyder uvildighed når du gør dit grafiske indkøb? Det betyder faktisk mere end du tror!